655217363_17879487399520485_9216231328851261413_n.jpg

Άνετη νίκη για τον ΑΟ Κερκυραϊκό.

Με σκορ 5-0 επικράτησε ο ΑΟ Κερκυραϊκός επί του Ηρακλή Σφακερών και συνεχίζει απρόσκοπτα την πορεία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ο ΑΟ Κερκυραϊκός προηγήθηκε στο 15΄ με τέρμα του Βασίλη Πετρόγιαννη. Δύο λεπτά αργότερα ο Τζώρτζ Γραικός έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Βασίλης Πετρόγιαννης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ παράλληλα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στηνα αναμέτρηση. Αυτή ήταν η τρίτη ντοπιέτα του πολύπειρου ποδοσφαιριστή σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων για τα Playoff της Β΄ ΕΠΣΚ. Στο 37΄ ο ΑΟ Κερκυραϊκός έφτασε και στην επίτευξη τέταρτου τέρματος με το Τζώρτζ Γραικό να διπλασιάζει και αυτός τα τέρματά του στην αναμέτρηση. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 65΄ ο Σπύρος Μίαρης.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Γραμμένος, Κυπριώτης

 

ΑΟ Κερκυραϊκός (Κονισπολιάτης Μ.) Σέχου, Σκούρας, Δημητρίου, Νταρλαγιάννης, Πουλημένος, Μπραχιματάι, Πετρόγιαννης, Σαγιάς, Γραικός Ι., Γραικός Τζ., Μέξας

Έπαιξαν και οι: Περούλης., Μοτσενίγος, Μίαρης, Κατσαρός, Σουλάνης

 

Ηρακλής Σφακερών (Κουρσάρης Δ.) Λευκιμμιάτης, Λαγός, Κλαδάς, Κωστελέτος Α., Δολιανίτης, Μπάνος, Γιαννιώτης, Χήρας, Κάμπα Μ., Χάσι Ε., Βλασερός

Έπαιξαν και οι: Μαρίτσας, Μπαλίου, Χονδρογιάννης, Στέφνι