264050046_3125375401079931_3481902174906198142_n.jpg

Νέα μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟ Κορακιάνας.

Τη θετική έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος αποτελεί ο ΠΑΟ Κορακιάνας. Το μαχητικό σύνολο του Βασίλη Λιαγκούρα, επικράτησε με σκορ 3-0 επί του ΑΟ Κάβου και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με την 4η Πέκα και τον 5ο Δία Κασσιώπης.

Το σκορ άνοιξε στο 28΄ ο Σπύρος Σαββανής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Βασίλης Καλούδης. Στο 59΄ ο Βασίλης Καλούδης, έπειτα από ασίστ του Λεωνίδα Ζερβόπουλο, πραγματοποίησε μία ατομική ενέργεια και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Βασίλης Καλούδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

 

Διαιτησία: Κουρτέσης, Καλυβιώτης, Κορομπόκη

 

ΠΑΟ Κορακιάνας (Λιαγκούρας Β.) Καλούδης Ι., Καλλιακμάνης, Βασιλάκης Ν., Γκουνέλας, Σκλαβενίτης, Περδικομάτης Γ., Μιχαλάκης, Σγούρος, Καλούδης Β., Σαββανής, Οικονομίδης

Έπαιξαν και οι: Ιωνάς, Ζερβόπουλος Λ., Μουμούρης, Κίτος

 

ΑΟ Κάβου (Μαρουλάκης Α.) Νικόπουλος, Μίαρης, Γαστεράτος Χ., Γαστεράτος Α., Κάντας Π., Μυρίλλας, Λιόπουλος, Ασπιώτης, Βάρελης, Gerxhi, Κούρτ

Έπαιξαν και οι: Βλάσσης Ι., Σαμοΐλης, Δεκάντιος, Ράντος Δ.