9080493b-3812-403c-b392-ece3f5243e72.jpg

Παρέμεινε στην πρώτη θέση ο ΟΦΑΜ.

 Πετυχαίνοντας δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο ΟΦΑΜ επικτάτησε με σκορ 0-2 επί του Αστέρα Πετριτή και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10 νίκες και 1 ισοπαλία, μία αγωνίστικη πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Το ματς αυτό είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές στην αναμέτρηση. Ο μεν Αστέρας Πετριτή είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες με το Γιάννη Μίτσουλη και δύο με το Χρήστο Γεωργοπάλη, ενώ ο ΟΦΑΜ από δύο πολύ καλές στιγμές με τους Μάρκο Θηραίο (κεφαλιά και τετ α τετ, στο α΄ μέρος) και Αλέξανδρο Κόκκινο (από ένα σουτ σε κάθε ημίχρονο) και μία ακόμη ευκαιρία με το Σπύρο Σπίνουλα, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμωε δεν κατάφερε να τελειώσει όπως θα ήθελε τη φάση. 

Ο ΟΦΑΜ στο 70΄ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σπύρου Ζωχιού με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η αριθμητική ισσοροπία αποκαταστάθηκε καθώς την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο αμυντικός του Αστέρα, Σπύρος Γαστεράτος. Ο ΟΦΑΜ προηγήθηκε στο 86' χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπύρου Σπίνουλα, ενώ στο 90+4΄ ο Αλέξανδρος Κόκκινος διαμόρφωσε το τελικό 0-2, βάζοντας το "κερασάκι στην τούρτα" στη νίκη του ΟΦΑΜ. 

Παράπονα από τη διαιτησία είχαν οι άνθρωποι του Αστέρα Πετριτή σχετικά με ένα ακυροθέν γκολ του Γιάννη Μίτσουλη, το μη καταλογισμό πέναλτι σε βάρος του ίδιου ποδοσφαιριστή, ενώ διαμαρτύρεται και για την αποβολή του Γαστεράτου.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Αγιώτατος, Κυπριώτης

 

Αστέρας Πετριτή (Πανδής Α.) Σίμος, Αρώνης, Βούλγαρης, Γαστεράτος, Λιούμπας, Μαράι, Σουρβίνος, Καλησπεράτης, Γεωργοπάλης Χ., Αρμενιάκος, Μίτσουλης

Έπαιξαν και οι: Λέσσης Γ., Βλαχόπουλος

 

ΟΦΑΜ (Κουλούρης Σ.) Γκούσης, Σουλάνης, Αρμενιάκος, Τάσσης, Γραικός, Καμαρά, Ζωχιός, Σπίνουλας, Κοιλιάρας, Θηραίος, Κόκκινος

Έπαιξαν και οι: Βρυώνης, Καραχανίδης, Ρούσσος