Ν_ΛI.jpg

Μπροστά σε μία πολύ καλή μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο "Ιστορικός".

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, ο Όλυμπος βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, Νίκο Λιούμπα.

Ο Νίκος Λιούμπας είναι γεννημένος το 1998 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του ΑΟ Κέρκυρα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ17 και την Κ19 του ΑΟΚΚ, ενώ τον Ιανουάριο του 2016 πήρε μεταγραφή για τον Αστέρα Πετριτή, με τον οποίον αναδείχθηκε πρωταθλητής Κέρκυρας. Από το 2016 έως τον Οκτώβριο του 2021 ήταν ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Στρογγυλής, με τον οποίον αγωνίστηκε και στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣ Κέρκυρας. Την περσινή χρονιά μετά την απόσυρση του Ατρόμητου  από το πρωτάθλημα της Α1΄ ΕΠΣΚ, εντάχθηκε στον ΟΦΑΜ (Γ΄Εθνική) όπου κατέγραψε 1 συμμετοχή, όμως αποχώρησε σε σύντομο χρονικό διάστημα για επαγγελματικούς λόγους. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε ενταχθεί στον Αστέρα Λιαπάδων, στον οποίον όμως δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, καθώς είχε καταγράψει συμμετοχές με Ατρόητο Στρογγυλής και ΟΦΑΜ στην ίδια αγωνιστική περίοδο.

Το deal μεταξύ Λιούμπα και Ολύμπου φαίνεται ότι θα έχει αίσιο τέλος για τις δύο πλευρές και αναμφίβολα θα πρόκειται για μία πολύ σημαντική μεταγραφή στις τάξεις του Ολύμπου. η οποία θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική γραμμή του συγκροτήματος του Άκη Πανδή, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δυναμικό και ποιοτικό αμυντικό.