ΚΟΛΥΤΑΣ_Σ.jpg

Ποδοσφαιριστής του ΑΟ Κέρκυρα θα είναι τη φετινή σεζόν ο Σπύρος Κολυτάς.

Ο 33χρονος πρώην διαιτητής, κρέμασε πρόσφατα τη σφυρίχτρα του, αλλά δεν απομακρύνεται από το χώρο του ποδοσφαίρου και εντάχθηκε στο συγκρότημα του Γιάννη Χονδρογιάννη, όπου θα είναι και συμπαίκτης με τον αδερφό του Γιάννη.

Ο Σπύρος Κολυτάς σε νεαρή ηλικία υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μαντουκιού και των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

Η ανακοίνωση:

Έναν... διαιτητή προσέθεσε στο δυναμικό της η ομάδα μας. Ο λόγος για τον Σπύρο Κολυτά, διαιτητή Superleague 2 o οποίος πλέον κρέμασε τηυν σφυρίχτρα του και πλέον θα φοράει κυανέρυθρα αντί για "στολή" διαιτητή.

Ο Σπύρος είναι 33 ετών και αγωνίζεται στην άμυνα. Η διαιτιτική του καριέρα ξεκίνησε το 2004 στα τοπικά της Κέρκυρας και μετα ακολούθησαν 6 χρόνια στην Δ' Εθνική, 4 στην Football League και τα τελευταία 3 χρόνια στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Επίσης είναι και αδερφός του Γιάννη Κολυτά κάτι που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να ενισχύσει την ομάδα μας.

Για την ομάδα μας είναι πολύ μεγάλη η τιμή διότι πρόκειται για έναν πολύ καλό και καταξιωμένο διαιτητή με ήθος και αξίες, που θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα του Γιάννη Χονδρογιάννη.