155767254_3147131022057022_2863135589566172317_o.jpg

Μια ακόμη ανακοίνωση αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα εξέδωσε ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου.

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μία φορά βρίσκονται οι άνθρωποι της ομάδας του Αγίου Νικολάου, παρά το γεγονός ότι το έργο είναι εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και ενώ όπως γίνεται εύκολα κατανοητό το έργο ήδη εδώ και αρκετό καιρό θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει, εντούτοις όμως ακόμη υπάρχουν εμπόδια. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του Κεραυνού παρά τον ήδη μεγάλο αγώνα που έχουν καταβάλει σχετικά με το εν λόγω ζήτημα, συνεχίζουν προκειμένου να επιτευχθεί το δίκαιο του αιτήματός τους. Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, ζητούν από το Δήμο Νότιας Κέρκυρας να κάνει αυτό που πρέπει και να τηρύσσει τις προ λίγων μηνών υποσχέσεις του.

 

Η ανακοίνωση:

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
Την Πέμπτη 25/2 συναντηθήκαμε με τον νομικό μας εκπρόσωπο κ. Νικόλαο Ρέβη ο οποίος μας ενημέρωσε για το θέμα του γηπέδου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που του έδωσε ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας κ. Κώστας Λέσσης.
Ο κ. Ρέβης λοιπόν μας έφερε την εξής πρόταση εκ μέρους του Δημάρχου:
να επιλέξουμε ΕΜΕΙΣ(???) αν το έργο της τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα(το οποίο είναι ήδη εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) θα υλοποιηθεί μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ή αν θα γίνει με ιδίους πόρους του Δήμου Νότιας Κέρκυρας. Ο Δήμαρχος επίσης δήλωσε κατηγορηματικά ότι σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ΑΝ και ΠΟΤΕ το έργο θα υλοποιηθεί.
Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι ο αξιότιμος κ. Δήμαρχος προσπαθεί να μετακυλήσει τις ευθύνες του, που είναι αδιαμφισβήτητες, ή στην καλύτερη περίπτωση προσπαθεί να βρει συνενόχους για την πιθανή επικείμενη αποτυχία υλοποίησης του έργου.
Σαν Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Κεραυνού Αγίου Νικολάου αφού πρώτα μείναμε άναυδοι με την πρόταση αυτή, μην πιστεύοντας στα αυτιά μας ότι ο κ. Δήμαρχος ζητάει από απλούς πολίτες να πάρουν την ευθύνη που αναλογεί στον ίδιο, του απαντάμε τα εξής:
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι για να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε αυτή είναι δική σας δουλειά, για το λόγο αυτό κατεβήκατε στις εκλογές και για το λόγο αυτό οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου σας τίμησαν δεόντως με την ψήφο τους όπως επίσης και για να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά τους όπως είναι η υλοποίηση του εγκεκριμένου, ονοματοδοτημένου και χρηματοδοτημένου με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ έργου που αφορά το γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Εμείς κ. Δήμαρχε γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μετά από τεράστιες ΔΙΚΕΣ μας προσπάθειες το έργο που αφορά το γήπεδό μας εγκρίθηκε, ονοματοδοτήθηκε και χρηματοδοτήθηκε με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Επίσης θυμόμαστε πολύ καλά ότι στο δημοτικό συμβούλιο στις 31/8/20 που συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου, ΕΣΕΙΣ αφού αναγνωρίσατε το δίκαιο του αιτήματος μας για υλοποίηση του έργου, αφού αναγνωρίσατε ότι έχει προτεραιότητα έναντι των άλλων αθλητικών έργων, με περίσσιο σθένος και παρρησία υποσχεθήκατε ενώπιων του δημοτικού συμβουλίου και αρκετών χωριανών μας ότι το έργο του γηπέδου θα το υλοποιήσετε ΕΣΕΙΣ ο ίδιος, αναλαμβάνοντας μάλιστα οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη!! Το ίδιο έπραξαν επίσης και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι ανεξαρτήτως συνδυασμού!!
Ενθυμούμενοι λοιπόν όλα αυτά, το μόνο που περιμένουμε είναι να υλοποιήσετε το εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, έργο που αφορά το γήπεδό μας, όπως μας υποσχεθήκατε και όπως προστάζει η δικαιοσύνη, η ηθική και η δημοκρατία!!
Υ.Γ. Από πληροφορίες που έχουμε μέσα από το Δήμο, μάθαμε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών πίστωσε στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας το ποσό των 590.000 ευρώ για αθλητικές εγκαταστάσεις. Πλησιάζει λοιπόν η ώρα που θα ξεχωρίσουν οι έντιμοι, οι ηθικοί, οι ειλικρινείς από τους ανέντιμους, τους ανήθικους και τους συνειδητούς ψεύτες!
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!!